Zaalverhuur in Amsterdam Noord | Feestlocatie in Amsterdam Noord

Voor zaalverhuur in Amsterdam Noord is dansschool Redlex de perfecte feestlocatie voor uw feest, bruiloft of verjaardag! Wij beschikken over een mooie danszaal met een mooie dansvloer inclusief veel discoverlichting en een DJ booth met een goede geluidsinstallatie. Ook is er een beamer aanwezig welke gebruikt kan worden voor presentaties en of foto’s en video’s. Tevens beschikken wij over een garderobe, gescheiden toiletten voor man/vrouw, bar en genoeg zitplaatsen voor 70 personen. 

  • U kunt bij ons ook de zaal huren en uw eigen catering verzorgen! Hierbij maakt u gebruik van de bar, koelkasten, tafels, stoelen, dansvloer, garderobe, toiletten, beamer, dj booth, discoverlichting en geluidsinstallatie! Ook kunt u externe partijen inschakelen als een dj, band of cateraar voor bijvoorbeeld een buffet.
  • Ook is catering door Redlex mogelijk waarbij uw gasten all-inclusive feesten en u niks zelf hoeft te regelen. U betaald een vaste prijs en komt niet voor verassingen te staan!
  • U kunt bij ons terecht voor uw bruiloft, verjaardag, kinderverjaardag
  • Onze zaal is ook beschikbaar voor workshops, evenementen, vergaderingen en lezingen.
  • Vraag naar onze mogelijkheden! U kunt ons altijd contact met ons opnemen.

Gratis parkeren is bij ons mogelijk!

Enthousiast? Vraag vrijblijvend een zaalverhuur offerte aan via onderstaande offerte formulieren!

Optie 1: Onbeperkt drinken voor een vaste prijs per persoon

U betaald een vaste prijs per persoon zodat uw genodigden gedurende het feest vrij kunnen drinken. Onverwachte kosten heeft u niet en heeft u alles van te voren vastgelegd en betaald. Bij deze optie wordt de catering door de dansschool verzorgd. Deze optie kunt aanvullen met diverse extra’s.
Offerte aanvragen: Optie 1

Optie 2: Zaalhuur en drankjes op calculatie

U betaald een vaste huurprijs voor de zaal voor een feestavond en uw gasten kunnen op uw kosten vrij drinken. De zaalhuur betaald u van te voren en de drankjes betaald u na afloop. Echter kunnen de kosten hoger uitvallen als uw gasten veel drinken. Bij deze optie wordt de catering door de dansschool verzorgd. Deze optie kunt aanvullen met diverse extra’s. Zie ons extra optie aanbod onderaan de pagina.
Offerte aanvragen: Optie 2

Kinderverjaardagen:
Wilt u een prijs opgave voor een kinderverjaardag? Gelieve ons dan even een mail te sturen naar info@redlex.nl voor meer informatie. Kinderen worden bij ons vermaakt d.m.v. discofeestjes en vaak in combinatie met film kijken op de beamer, limbo dansen en/of een dansworkshop naar keuze. Ook kan er naar wens drinken en snoepgoed/chips worden verzorgt voor de kinderen. Het is ook mogelijk zelf uw catering te verzorgen. De koffie en thee staat ook altijd voor de ouders klaar!

Optie 3: Zaalhuur en eigen catering

U betaald een vaste huurprijs voor de zaal en verzorgd uw eigen catering. U maakt gebruik van uw eigen drank en hapjes en maakt gebruik van onze zaal, bar, geluidsinstallatie, danszaal, discoverlichting, tafels, stoelen, garderobe, beamer en toiletten. Deze optie kunt u aanvullen met diverse extra’s
Offerte aanvragen: Optie 3

Alle optie’s kunt u extra aanvullen met onderstaande extra’s.
Extra 1 – Bittergarnituur gemixt.
Extra 2 – DJ
Extra 3 – Koffie/Thee na afloop
Extra 4 – Een dansworkshop
Extra 5 – Gebruik van geluidsinstallatie
Extra 6 – Koffie/Thee bij binnenkomst

Let op! Wij schenken geen alcohol aan personen onder de 18 jaar.
Dit geldt ook voor bier en wijn. Wij handhaven hierbij de horeca wet.

Drankjes die bij ons standaard worden verzorgd:

Binnenlands gedestilleerd: Cola, Cola light, 7up, Sinas, Ice Tea, Spa blauw, Spa rood, Appelsap, Limonade, Jus d’orange, Koffie, Thee, Bier (Heineken), Wijn (wit en rood)
Buitenlands gedestilleerd: Bacardi, Vodka, Amaretto, Jonge Jenever, Vieux,