Openingsdans| Eerste dans| Amsterdam Noord | Amsterdam

Gaat u binnenkort trouwen en zoekt u een dansschool welke danslessen/privélessen aanbied voor de openingsdans van uw bruiloft in Amsterdam? Dan bent u bij Dansschool Redlex in Amsterdam Noord aan het juiste adres! Bij een trouwerij hoort nou éénmaal traditioneel een mooie dans!
Dansschool Redlex werkt samen met bruidsdans.nl en is gespecialiseerd in het verzorgen van privélessen voor bruidskoppels gericht op de 1e dans, ook wel de openingsdans.

Leer uw openingsdans in Amsterdam Noord bij Dansschool Redlex
Leer uw openingsdans in Amsterdam Noord bij Dansschool Redlex

Voor uw openingsdans moet u bij Dansschool Redlex in Amsterdam Noord zijn!

Dansschool Redlex werkt samen met Bruidsdans.nl welke onderdeel is van REDLEX.
Op http://www.bruidsdans.nl vind u dezelfde informatie als op onze site.

In Amerika ziet u het telkens meer. De openingsdans begint wat simpel en vloeit over in een heel spektakel! Ouderwets? Vergeet het maar! Zo zie je Thriller van Michael Jackson voorbij komen, de dans van Dirty Dancing en nog veel meer. Wilt u dat ook? Begin dan niet te laat!

Start niet te laat met het oefenen van je eerste dans en voorkom onnodig stress!

U heeft bij ons de keuze uit de volgende optie’s:

  • Klassieke / Freestyle / Combi (Klassiek + Freestyle combinatie) / Thema openingsdans

Geen danservaring? Iedereen kan in een korte periode een mooie dans leren!

Klassieke openingsdans
Bij een klassieke openingsdans heeft u de keuze uit één of meerdere ballroom/latin dansen zoals de Engelse Wals, Tango, Quickstep, Cha Cha, Rumba, Jive, Salsa. U leert dan van één of meerdere dansen de basispassen inclusief diverse poses en variaties. Hoe meer dansen u combineert, des te langer te openingsdans en heeft u meer lessen nodig.

Combi openingsdans
Dit is een combinatie van een klassieke dans en een freestyle. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen om eerst te starten met een mooie Engelse Wals wat overvloeit in een stuk freestyle op Michael Jackson’s Thriller! Bijna alles is te combineren!

Wij mixen ook muziek voor u op maat!
Als u de keuze neemt om meerdere muziekstukken te gebruiken, dan is het wel zo mooi dat deze mooi op elkaar aansluiten. Onze choreografen kunnen deze muziekstukken voor u aan elkaar mixen waarbij er rekening wordt gehouden met de telling en choreografie. Dit is niet verplicht en mag u uiteraard ook zelf muziek aanleveren.

Kosten mixen van muziek: (incl btw)
Wilt u uw muziek door ons laten mixen, dan betaald u hiervoor € 35,-
Omdat wij de choreografie op de muziek maken en wij tijdens het mixen hier rekening mee houden krijgt u het beste resultaat! Uw openingsdans zal hierdoor nog mooier worden!

Freestyle openingsdans
Bij een freestyle openingsdans danst u geen klassieke openingsdans, maar zoals gezegd een freestyle. Denk hierbij aan een choreografie waarbij meer vrije expressie wordt gebruikt zoals in videoclips. Uiteraard komen er allerlei poses, liften en variaties aanbod.

Thema openingsdans
De thema openingsdans is gericht op een thema zoals een film, sprookje of musical. Er zit meer een verhaal achter. Zo kunt u bijvoorbeeld de gehele einddans van de film van Dirty Dancing nabootsen, maar denk ook bijvoorbeeld aan Grease, Saturday Night Fever, Michael Jackson’s Thriller en meer!

Zijn jullie al enthousiast en willen jullie meer info? Neem dan contact met ons op!

Prijzen incl btw)
– 60 minuten = € 80,- per koppel
– 90 minuten = € 120,- per koppel
– 120 minuten = € 160,- per koppel

Voorbereidingskosten: (incl btw)
Naast de kosten voor de les betaald u éénmalig extra € 35,- voorbereidingskosten.

Betaling:
De kosten kunt u per les ter plekke afrekenen middels pin, tikkie of contant.
Ook is betaling per factuur mogelijk.