Cursusinfo

Dansschool Redlex verzorgt diverse danscursussen in Amsterdam-Noord voor jong en oud.
Zo verzorgen wij:
Stijldansen-Ballroom-Latin, Zumba, Streetdance HipHop, StreetdanceKids, Michael Jackson Dance, Salsa, Yoga Pilates, Techniekles Ballroom-Latin, Wedstrijdtraining-Latin

Volledig dansseizoen: Vanaf 23 sept 2019 starten wij met 30-weekse cursussen!

Zomer-cursus: Medio Juni van elk jaar starten wij met 4/5 weekse ZOMER cursussen!

Volledig dansseizoen
Medio sept van elk jaar (Start 23 sept 2019) starten wij met diverse cursussen van 30 lesweken, met uitzondering van de officiële schoolvakanties. Het dansseizoen eindigt medio juni van elk jaar en wordt bij een aantal cursussen (behalve zumba en yoga-pilates) afgesloten met het “afdansen”. Bij het afdansen laat je jou danskunsten zien aan vrienden en familie. Het afdansen wordt beloond met diploma! 

Proefles volgen? Gedurende de eerste lesweek van een volledig dansseizoen, bij alle cursussen, is een proefles gratis! Daarna betaald u € 10,- per persoon voor een losse proefles.

Zomercursus
Als de volledige cursussen zijn afgerond, starten wij medio juni van elk jaar met korte zomercursussen van 4 a 5 weken. Deze eindigen dan in juli, net voor de zomervakantie van start gaat. 

De zomercursus wordt niet afgesloten met het “afdansen”. Dit is alleen van toepassing bij de afsluiting van het volledige dansseizoen.

Een proefles tijdens onze zomercursus is helaas niet gratis. Deze kost € 10,- per persoon. Dit omdat het hier gaat om een korte cursusperiode van 4 a 5 weken.

Hieronder ziet u het huidige lesrooster van 2019-2020.
Rood gekleurd = VOL
Zwart gekleurd = Enige tijd bezig. Wilt u instromen? Neem dan contact met ons op.
Groen gekleurd = Instromen altijd mogelijk!
Blauw gekleurd = Nieuwe cursussen welke nog moeten starten!