Zumba in Amsterdam Noord | Voor zumba les in Amsterdam

Zumba in Amsterdam Noord - Dansschool Amsterdam Noord
Zumba in Amsterdam Noord bij Dansschool Redlex Amsterdam
Zumba in Amsterdam Noord bij Dansschool Redlex Amsterdam

Zumba in Amsterdam Noord wordt verzorgd bij Dansschool Redlex.
Al meer dan 10 jaar de gediplomeerde zumba specialist van Amsterdam Noord.
Zumba is een dansworkout gebaseerd op diverse zuid-amerikaanse dansen en staat letterlijk voor lol maken op muziek. Zo danst u op heerlijke muziek als “merengue, reggaeton, salsamuziek, buikdans, cumbia, en meer! U zit niet verbonden aan een vaste choreografie en kunt u altijd instromen wanneer u maar wilt. De workout bij ons 45 minuten wat is opgebouwd uit een warming up, workout en cooling down. Na deze workout voelt u zich voldaan en heeft u het gevoel dat u meerdere uren heeft gesport.
Binnen 45 minuten raakt u zo’n 500 calorieën kwijt!

Wat is Zumba?

De leraar of lerares geeft tijdens de les duidelijk aan welke beweging of pas er gemaakt moet worden. U doet dus gewoon de leraar of lerares na. Wel krijgt u wekelijks dezelfde muziek zodat u toch gewend raakt aan de muziek en de bijbehorende stapjes. Na 5 a 6 weken worden er weer nieuwe choreografieën en muziek toegevoegd en wordt het nooit saai! Tijdens de les heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van lichte halters van 0,5 kg per stuk.
Deze halters gebruikt u dan tijdens de workout en traint u extra uw armen bij het maken van bewegingen. Het gebruik van halters is tijdens Zumba niet verplicht, maar kan juist als extra toevoeging worden gebruikt als u dat zelf wilt.

Rittenkaarten / Tarieven / Online inschrijven

Rittenkaarten
Om deel te kunnen nemen aan één van onze Zumba lessen gedurende het volledige seizoen of bij onze zomercursussen, dient u één van onze rittenkaarten aan te schaffen.
Het voordeel van deze rittenkaarten is dat je meerdere keren in de week bij ons kunt sporten, en meerdere sportvormen met elkaar kunt combineren zoals Zumba en Yoga-Pilates. Al onze rittenkaarten hebben geldigheidsvoorwaarden. Deze voorwaarden zult u tegenkomen op het online inschrijfformulier bij online inschrijving. Is je rittenkaart vol of verlopen, dan dien je zelf weer een nieuwe kaart aan te schaffen en wordt het dus niet automatisch door verlengd zoals in een sportschool. Bij elke les wordt er een rit afgestreept en weet je nog precies hoeveel lessen er nog te volgen zijn.

Bekijk onze lesroosters voor startdatums en instroommogelijkheden!

Elk jaar starten wij medio sept met het volledige seizoen van 30 weken.
Medio juni van elk jaar verzorgen wij diverse korte 4 a 5 weekse zomercursussen.

Cursusaanbod:
Stijldansen-Ballroom-Latin, Zumba, Streetdance HipHop, StreetdanceKids, Michael Jackson Dance, Salsa, Yoga Pilates, Techniekles Ballroom-Latin, Wedstrijdtraining-Latin