Yoga Pilates in Amsterdam Noord

Yoga in Amsterdam Noord

Yoga Pilates in Amsterdam Noord volg je bij Dansschool Redlex.
Het is een mix van stretch-balans-kracht-lenigheid en stabiliteitsoefeningen.
U komt helemaal tot rust door de rustige yoga oefeningen, maar tegelijkertijd traint u ook meerdere lichaamsdelen en uw core door de Pilates oefeningen.

Yoga in Amterdam Noord

Yoga in Amsterdam Noord


Bent u naast uw drukke baan en leven soms toe aan wat ontspanning maar toch ook wel wat beweging? Houdt u niet zo van die overweldigende harde dans of fitness workouts? 

Dan is de cursus Yoga-Pilates zeker wat voor u! 

De leraar of lerares geeft tijdens de les duidelijk aan welke pose of beweging er gemaakt moet worden. U volgt gewoon de leraar of lerares. Wij bieden de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van onze yoga matjes. Uiteraard kunt u ervoor kiezen om uw eigen matje mee te nemen.

Rittenkaarten
Om deel te kunnen nemen aan één van onze Yoga-Pilates lessen gedurende het volledige seizoen of bij onze zomercursussen, dient u één van onze rittenkaarten aan te schaffen.
Het voordeel van deze rittenkaarten is dat je meerdere keren in de week bij ons kunt sporten, en meerdere vormen met elkaar kunt combineren zoals Zumba en Yoga-Pilates. Al onze rittenkaarten hebben geldigheidsvoorwaarden. Deze voorwaarden zult u tegenkomen op het online inschrijfformulier bij online inschrijving. Is je rittenkaart vol of verlopen, dan dien je zelf weer een nieuwe kaart aan te schaffen en wordt het dus niet automatisch door verlengd zoals in een sportschool. Bij elke les wordt er een rit afgestreept en weet je nog precies hoeveel lessen er nog te volgen zijn.

Bekijk onze lesroosters voor startdatums en instroommogelijkheden!

Elk jaar starten wij medio sept met het volledige seizoen van 30 weken.
Medio juni van elk jaar verzorgen wij diverse korte 4 a 5 weekse zomercursussen.

Cursusaanbod:
Stijldansen-Ballroom-Latin, Zumba, Streetdance HipHop, StreetdanceKids, Michael Jackson Dance, Salsa, Yoga Pilates, Techniekles Ballroom-Latin, Wedstrijdtraining-Latin