Stijldansen Amsterdam Noord | Stijldansen Ballroom Latin in Amsterdam

Stijldansen Ballroom latin in Amsterdam Noord bij Dansschool Redlex
Stijldansen-Ballroom-Latin in Amsterdam Noord bij Dansschool Redlex

Stijldansen in Amsterdam Noord, ook wel ballroom dansen genoemd, doe je natuurlijk bij Dansschool Redlex. Heb je altijd al willen leren stijldansen? Wacht dan niet langer en schrijf je in voor één van onze stijldans cursussen bij de dansschool van Amsterdam Noord.

Vanaf 23 sept a.s. starten wij met diverse cursussen voor volwassenen, voor beginners en gevorderden. Stijldansen is al sinds 1900 de gezelligste dansles voor jong en oud en dans je samen met een danspartner. Ook nu is stijldansen weer hot! Bij het tv programma Dancing with the Stars is het namelijk weer helemaal terug! Je leert gedurende een volledig seizoen de Engelse Wals, Tango, Quickstep, Slow foxtrot, Weense Wals, Cha Cha, Rumba, Jive, Samba en Paso Doble.

Bij Dansschool Redlex wordt stijldansen in Amsterdam Noord verzorgt door Redmond en Alexandra Valk. Eigenaren van Redlex en voormalig meervoudig Nederlands kampioen.
De danslessen vinden plaats in een mooie dansruimte vol sfeer.
Tijdens de pauze en na de danslessen bieden wij de gelegenheid om gezellig een drankje te drinken bij onze bar en lounge zit gelegenheid. Tevens bieden wij om de zoveel tijd de gelegenheid om te gaan vrijdansen en uw danspassen te oefenen.

Nog niet overtuigd? Een gratis proefles is mogelijk. Join the party and dance.

Stijldansen wordt door sommigen ouderwets genoemd. Maar daar is totaal niks van waar! Kijk naar hedendaagse dansprogramma’s op tv zoals “So you think you can dance” waarin ballroom en latin een grote rol speelt. Ook in Strictly Come Dancing (In 2012 nog op tv met docenten Redmond en Alexandra) staat stijldansen centraal.

Bij stijldansen heeft u een danspartner nodig. Wij werken niet met een roulatie systeem waarin u elke week met een andere danspartner danst. Neem dus een eigen (dans) partner mee. Wij kunnen nooit voor iedereen een danspartner regelen, maar kunnen het altijd voor u proberen! Wij verzorgen deze cursus voor volwassenen!

Bekijk onze lesroosters voor startdatums en instroommogelijkheden!

Elk jaar starten wij medio sept met het volledige seizoen van 30 weken.
Medio juni van elk jaar verzorgen wij diverse korte 4 a 5 weekse zomercursussen.

Cursusaanbod:
Stijldansen-Ballroom-Latin, Zumba, Streetdance HipHop, StreetdanceKids, Michael Jackson Dance, Salsa, Yoga Pilates, Techniekles Ballroom-Latin, Wedstrijdtraining-Latin