Agenda | Dansschool Redlex | Amsterdam Noord | Amsterdam

Beste leerlingen,

In navolging op de verdere berichtgevingen en ontwikkelingen over het corona virus is de dansschool nu tot nader bericht gesloten! Het gaat tenslotte om uw en onze gezondheid. Hierbij nemen wij als dansschool onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.
Dansen is en blijft gezond, maar onze overheid verplicht ons om contact met anderen te beperken en te vermijden (sociale onthouding) en dat is in een dansschool nou éénmaal niet mogelijk. Wij willen niet verantwoordelijk zijn voor corona besmettingen!

Wij hopen dat er snel verbetering is, zodat we z.s.m. weer kunnen beginnen met de lessen.
We gaan echt ons best doen om, waar mogelijk, de lessen op te schuiven en in te halen.
Als extra service worden er wekelijks ook filmpjes van lesmateriaal voor onze leden gemaakt, zodat er thuis lekker gedanst kan worden en er geen achterstand oploopt.

We staan als dansschool letterlijk met onze rug tegen de muur en hopen op jullie begrip en steun, zodat wij als dansschool na deze onzekere periode nog bestaan en wij jullie leuke en gezellige danslessen kunnen geven! 

We hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en wensen iedereen veel sterkte en gezondheid toe in deze onzekere tijden!!

Redmond en Alexandra Valk | Dansschool Redlex